Skip to Main Content »

Geavanceerd zoeken

Shop Navigation:

Wie zijn wij?

Voorraadwinkel.nl is 12,5 jaar geleden gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Voorraadwinkel.nl gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie.

Voorraadwinkel.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Voorraadwinkel.nl
De Corantijn 18G
1689 AP ZWAAG (NH)

Voorraadwinkel.nl is onderdeel van Electropalace BV en staat ingescheven bij de Kamer van Koophandel te Hoorn onder nummer H37101679. Ons BTW-nummer luidt NL816959511U koopt bij Voorraadwinkel.nl, omdat.....

  • - Altijd Nederlandse modellen met Nederlandse handleiding
  • - Minimaal 2 jaar garantie
  • - Al 12,5 jaar lang officieel Nederlands web dealer
  • - Alles direct uit voorraad leverbaar
  • - Scherpe prijzen
  • - Afhaalbalie in Noord-Holland
  • - Uitgebreid betaalgemak

 


Qshops Keurmerk

Voorraadwinkel.nl is gecertificeerd met een Qshop keurmerk wat betekent dat Voorraadwinkel.nl aan alle standaarden voldoet. Zodra u inlogt komt u in een beveiligde omgeving waardoor uw gegevens en bestellingen altijd veilig zijn.

 

Betalen

Bij Voorraadwinkel.nl kunt u op 3 manieren betalen; uiteraard via het veel gebruikte iDeal, via Rembours aan de deur of door het bedrag na uw bestelling handmatig over te schrijven.

 

Verzenden / Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen in Zwaag (Hoorn NH) of om uw bestelling te laten bezorgen. Pakketten worden bezorgd door PostNL. Lees hier meer over de mogelijkheden van afhalen en verzenden.

 

Service

Komt u er niet uit of heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

 

 

Beveiligde verbinding

De shop van Voorraadwinkel.nl is beveiligd met een SSL certificaat. Zodra u inlogt komt u in een beveiligde omgeving: https://www.Voorraadwinkel.nl/... Hierdoor zijn al uw gegevens veilig.

 

Erkend leerbedrijf Ecabo

De opleiding van deelnemers aan het mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Het leren in de praktijk mag alleen plaatsvinden bij een erkend leerbedrijf. Voorraadwinkel.nl is een door Ecabo erkend leerbedrijf.

 

Erkend leerbedrijf Kenniscentrum Handel

De opleiding van deelnemers aan het mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Het leren in de praktijk mag alleen plaatsvinden bij een erkend leerbedrijf. Voorraadwinkel.nl is een door Kenniscentrum Handel erkend leerbedrijf.

 

Bestel en ontdek zelf de service van Voorraadwinkel.nl!

 

U hebt niets in uw winkelwagen.